Ο Βασίλης Σταθακόπουλος (VS22) συνεχίζει την οικογενειακή παράδοση συμμετέχοντας σε αγώνες kart στην Ιταλία. Ξεκινά να χαράζει πλέον τη δική του πορεία, με συμπαραστάτη τον πατέρα του Άγγελο Σταθακόπουλο που διακρίθηκε επί σειρά ετών στους αγώνες kart στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Δεν είναι όμως η μόνη παράδοση που συνεχίζεται. Ο Βασίλης Σταθακόπουλος, στο νέο αυτό ξεκίνημα, έχει συμπαραστάτη και βασικό χορηγό, τη Superfast Ferries, την εταιρεία που στήριξε καθοριστικά τον Άγγελο Σταθακόπουλο από το 1996 και για 9 χρόνια, όσα χρόνια συμμετείχε στο εξωτερικό. Πρόκειται για μια ελπιδοφόρα συνεργασία που βασίζεται στις γερές βάσεις του παρελθόντος και δίνει ελπίδες για το μέλλον. Η αρχή θα γίνει με τη συμμετοχή του Βασίλη Σταθακόπουλου (VS22) στο Διεθνή Τελικό του Championkart 2016 που θα διεξαχθεί το πρώτο Σαββατοκύριακο του Οκτωβρίου στην πίστα Lignano Sabbiadoro, στην Ιταλία.

Με την αξιοπιστία και την ευχαρίστηση του ταξιδιού με ένα από τα πλοία της Superfast Ferries και τον αγωνιστικό εξοπλισμό από την Parolin Racing Karts, ο Βασίλης θα συλλέξει εμπειρίες που θα του φανούν χρήσιμες για τη συνέχεια της αγωνιστικής του πορείας, προσφέροντας συγκινήσεις και κάνοντας αυτό που έχει μάθει από μικρός… Να αξιοποιεί το κάθε λεπτό στην πίστα και να ανταποδίδει την εμπιστοσύνη που απολαμβάνει από φίλους και υποστηρικτές!

H Superfast Ferries εκτελεί συνδυασμένα δρομολόγια από την Πάτρα, την Ηγουμενίτσα και την Κέρκυρα, προς τα Ιταλικά λιμάνια της Ανκόνα, της Βενετίας και του Μπάρι, σε συνεργασία με την Anek Lines, προσφέροντας υψηλού επιπέδου μεταφορικές υπηρεσίες, με την καλύτερη ποιότητα, άνεση κι αξιοπιστία. Επίσης, η Blue Star Ferries & η Anek Lines συνδέουν καθημερινά τον Πειραιά με το Ηράκλειο και τα Χανιά. Επιπλέον η Blue Star Ferries ταξιδεύει στα νησιά των Κυκλάδων, των Δωδεκανήσων και του Β.Α.Αιγαίου. Στα πλοία θα απολαύσετε όλες τις ανέσεις που κάνουν κάθε ταξίδι μια αξέχαστη εμπειρία όπως εστιατόρια, μπάρ, καζίνο, ντίσκο, πισίνα, καταστήματα, Wi-Fi hot spots, ΑΤΜ.